Vrei să vezi mai multe poze cu fetele noastre?

Show-ul se desfășoară în limuzinele noastre, cu una sau mai multe fete. Putem organiza preluări de la aeroport către hotel, sau de la orice locație aleasă de client către club, restaurant, etc. Programele sunt de 30 sau 60 de minute și pot include diverse pachete de băuturi (șampanie, whisky, vodka) în funcție de preferințele clientului.

Nu ratați ocazia unică de a vă distra din plin în București și a începe deja la aeroport, unde ați putea fi întâmpinați de o limuzină și o animatoare striptease!

 

De asemenea vă recomandăm să experimentați când vă transferați dintr-o locație în altă sau înainte de a merge la unul dintre cele mai bune cluburi de noapte din București.

 

Surprindeț-vă prietenul pentru petrecerea de burlaci în București de neuitat! Alegeți unul dintre pachetele noastre speciale destinate distracției la cel mai înalt nivel!

Savurați un spectacol de striptease îndrăzneț chiar în poala dvs. într-o limuzină de petrecere! Șampanie, animatoare extrem de sexy din București și o mulțime de distracție garantate!

 

Nu veți obține niciodată suficient de la viața de noapte din București dacă nu încercați această experiență.

 

Închiriați o limuzină de lux care se potrivește cel mai bine petrecerii dvs., alegeți băuturile dvs. preferate, alegeți fetele care vă atrag cel mai mult și să înceapă petrecerea pe roți!