Vrei să vezi mai multe poze cu fetele noastre?

hostess-animatoare-Bucuresti

Captivați oaspeții la evenimentul dvs. cu performanțele senzuale și scânteietoare ale dansatoarelor noastre de belly dance.

 

Aducând o atingere autentică a culturii răsăritene la orice ocazie, animatoarele noastre senzuale de dans din buric sunt foarte experimentate și capabile să ofere performanțe extraordinare care vor lăsa publicul vrăjit.

 

Un stil de dans frumos și hipnotic care dă o viziune încântătoare prin accentul pus pe fluiditate, mișcările taliei și șoldurilor, dansul din buric oferă o formă exotică și interesantă de divertisment, care vă face cu siguranță un eveniment deosebit.

Incorporând numeroase stiluri și tehnici diferite, cum ar fi dansul cu sabia și trucurile de foc, fantasticele noastre dansatoare se vor prezenta cu un spectacol incredibil, cu o coregrafie impresionantă și costume superbe.

 

Fie că sunteți în căutarea de divertisment pentru o petrecere privată, o nuntă, un eveniment cultural, un festival, o funcție corporativă sau o ceremonie; o performanță spectaculoasă de belly dance este sigur să vă lase oaspeții cu un mare “WOW” pe buze.

Haideeeee

Publicată de Robert Bymexico pe Vineri, 5 februarie 2016